На всекиго се е случвало да посети магазин за мебели, тласнат от желанието за нова домашна придобивка, но за жалост много често си тръгваме с празни ръце. 

Защо е така? Понякога нашите очаквания се разминават напълно с предлаганото. И то дори не става въобще въпрос за стойността на мебелните изделия, а по-скоро за качеството на изпълнение на продукта, дизайн, практичност, стил. Това е особено валидно за масивните мебели, като холни дивани и гарнитури, спални, гардероби, антрета и какво ли още не. 

Именно това кара и мнозина да потърсят друго решение – мебели по поръчка от масив. 

Направа на мебели от масивно дърво: напътствия

Ако и Вие не успявате да откриете подходяща масивна мебел за дома си, може би е време да се обърнете към професионална изработка на мебели от масивно дърво за Вашия хол или спалня. Благодарение на тази опция, Вие ще можете да заявите дизайна и нивата на практичност, които желаете да присъстват във визията на Вашата нова придобивка. 

Изящно изработени маси от естествени материали като масивен дъб и американски орех

Мебелите по поръчка невинаги излизат скъпо

Интересно твърдение, което обаче се оказва невярно е фактът, че мебелите по поръчка излизат твърде неизгодно. А на практика е точно обратното и сега ще разберете защо. 

Готовите мебели в магазините не гарантират отлично качество на материала и изработка. Нещо повече, понякога се оказва, че същите са с далеч по-лошо качество, по-малко атрактивен дизайн, но същевременно с много по-висока цена. 

Друг неприятен проблем, който често възниква при закупуването на готова мебел е несъответствието й с размерите на стаята, например. 

Това може да се случи по две основни причини: или не са взети правилно размерите на помещението, или се сблъсквате с тотално разминаване между очаквания и реалност. 

За разлика от тях, при мебелите по поръчка от масив Вие самите можете да изберете цвят, материал на изработка, дизайн и размери. Така ще сте сигурни, че изработените мебели ще пасват не само на размерите вкъщи, но и на Вашето настроение и стилови предпочитания. 

Направете Вашия дом или офис изящен с масите на Woodline

Ако дотук сме успели да Ви убедим в предимствата на персонална изработка на мебели от масив, знайте, че преди да си ги поръчате, направата им отнема известно време. 

Ето защо е добре да упоменете в какъв срок приблизително трябва да се вмести Вашият майстор или пък да си стиснете ръцете за разумен срок, който устройва и двете страни. 

За да улесним нашите клиенти, ние обичаме да работим така: Вие заявявате проекта, ние го одобряваме и разработваме и споделяме приблизителното време за реализиране. 

Все пак имайте предвид, че всяко хубаво нещо в живота отнема известно време, за да се реализира. Така че имайте търпение, за да получите отличен резултат, на който да се радвате години наред. 

Кои сме ние и какво ще Ви предложим

Ние сме Woodlinebg.com и сме коректни, съвестни и опитни в изработката на мебели по поръчка от масив. Очаквайте от нашия екип изпълнени срокове, отлично свършена работа и персонално отношение! При нас гарантираме качествен труд на отлични цени за крайния клиент! 

Доверете ни се, за да реализираме успешен проект и за Вашия дом!

Сподели: