В София Дизел Център разполагаме с огромна складова наличност от качествени оборотни ГНП помпи, които ще намерите на най-добри цени в цялата страна. При необходимост от ревизиране на помпата, процедурата е следната: вие връщате повредената помпа и още на момента получавате рециклирана такава, като така вие спестявате не само от времето, но и от финансовия си бюджет. Освен качествен труд, който гарантирано получавате от нашия експертен екип, вие можете да разчитате на изключителен професионализъм и коректност във всяко едно отношение. И за да го докажем, нашият екип предлага доживотна гаранция!

Рециклиране на ГНП помпи – кога и как става

Един от най-често срещаните въпроси преди ремонт или рециклиране на ГНП помпа е свързан със самата работа по нея. На първо време е добре да се отбележи, че при нас не е задължително да запазвате час за проверка или ремонт. Те се приемат на момента от нашите експерти, тъй като сме наясно с неотложността на ситуацията.

Какво включва ремонтният процес

Стандартният ремонтен процес започва с проверка на помпата на стенд, което цели установяване на повреди и дефекти по частите като това се осъщестява чрез разглобяване на частите. Регулират се стойностите и се извършва така нареченото зацепване.

Каква е цената

В София Дизел Център покриваме цялата производствена гама на ГНП помпите като работим бързо, качествено, надеждно и изключително достъпно.

При нужда от ремонт на ГНП помпи, заповядайте в нашия оторизиран център за ремонт, проверка и рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Ние разполагаме с най-съвременната технологична база и неслучайно сме единственият оторизиран такъв сервиз на територията на страната. Разчитайте на нашия инжерен екип с дългогодишен опит за качествена и прецизна проверка, ремонт и рециклиране на ГНП помпи.

Марките автомобили, за които можем да извършим тази услуга, са принадлежащите към VAG групата, както и други марки като Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Citroen, Fiat, Ford, Nissan, Mazda, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Ssang, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Iveco, Honda, Dacia, Hyundai, Jeep, Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volvo и др.

Спонсориран материал: София Дизел Център

Сподели:
Категории: Коли