Обикновено сме свикнали, че единствено дами се интересуват от практични съвети относно ежедневната си визия. Но истината е, че и мъжката част от населението, тъй както и дамите, имат нужда от малка доза модно вдъхновение от време на време. Ето защо, за да улесним мъжете в избора си на спортни обувки, сме подготвили полезен списък с някои неписани модни правила.

3 ключови правила при избора на мъжки спортни обувки

  • Не смесвайте различни стилове

Понякога в името на неповторим имидж и стил можете да допуснете насмешливи модни грешки. А това несъмнено ще направи впечатление на околните, само че не по очаквания от вас положителен начин. Колкото и да ни се иска на всички ни, смесването на коренно различни стилове дрехи с обувки или аксесоари не е добро решение. Комбинирате ли няколко стила, вие тотално ще разстроите хармоничната връзка в облеклото и цялостната си визия.

Съвет: избегнете осъждащите погледи на хората като следите внимателно за запазване на целостта на визията ви във всеки момент. Колкото до подбора на дрехи и обувки, немалко мъже се спират на комфорта пред елегантността.

Лесно обяснимо е – така се чувстват в свои води. Но и това е бързо поправимо.

За да създадете приятна за окото визия, в която да се чувствате също толкова удобно, е достатъчно да се придържате към основните правила за съвместимост между цветовете и стиловете. Спазвате ли тези елементарни модни правила, вашата визия ще бъде също толкова неотразима, колкото и изборът ви на мъжки обувки от Denisport.

  • Забравете за сандали с чорапи

Същото важи и за мокасините със и без перфорация. Няма по-сигурна модна грешка от носенето на летни сандали с чорапи. Е, добре – ще се съгласим с идеята на някои мъже за излишното зацапване на стъпалата от прахта през топлите месеци.

Ала, ако следваме тази логика, най-добре да се опаковаме от глава до пети в дрехи, шалове и маски, за да предпазим и кожата си от вредните атмосферни влияния.

Но оставяйки ироничната вметка настрани, по-добре разгледайте друг вид мъжки летни обувки вместо сандали, ако не можете да ги носите без чорапи. В крайна сметка, колкото и да не ви интересува чуждото мнение (което е супер, наистина!), факт е, че сме заобиколени от хора непрекъснато.

Знаете вечно валидната приказка: по дрехите посрещат, по акъла изпращат!

  • Делови стил: изберете подходящи обувки

Очаква ви делова среща? И нямате подходящи обувки?

Още по-добре! Сега е идеалният момент да блеснете в пълния смисъл на думата, изненадвайки приятно събеседника си със спретнат външен вид и сладкодумност. Избирайки обаче обувките си, не пренебрегвайте останалата част от визията си. Съобразете се със цветовата доминация, материя и дори кройка на представителното си облекло.

Повярвайте ни, всичко това има значение за доброто първо впечатление! ☺

Мъжки обувки онлайн

Ако си търсите здрави, качествени и стилни модели обувки, заповядайте на наша територия – Denisport.net. Тук ви очаква страхотно разнообразие от летни и зимни евтини спортни обувки за мъже.

Предлагаме топ търсени модели от:

  • Мъжки зимни обувки
  • Мъжки джапанки
  • Мъжки маратонки

Разгледайте и ще се убедите в изключително достъпната им цена без компромис в качеството.

При нас можете да поръчате бързо, лесно и удобно от онлайн сайта ни denisport.net.

Сподели:
Категории: Мода