Вашата миниатюрна мечта е сбъдната. Наред с обзелата Ви радост, изпитвате и леко безпокойство дали избраната от Вас бебешка количка е най-удобната и най-функционалната. Няма родител, който да не предпочита най-доброто, което може да предостави една детска количка. Как обаче да сте сигурни, че Вашият избор е правилният?

Има критерии, по които можете да се ориентирате, но не забравяйте, че всеки модел носи и приятни изненади – някои от функциите в количките за бебе в днешно време са такива, за каквито не сте и предполагали, че съществуват и това е нормално – процесът на развитие в тази област не спира и все повече нови неща се предлагат.

Стотици предложения. Как да избера?

Онлайн магазин БЕБЕ МАРКЕТ предлага подбрани модели бебешки колички, които ще осигурят на Вас и Вашето бебе удобство, лекота и сигурност, при вашите ежедневни разходки.

Колкото повече разглеждате предложенията, толкова повече се затруднявате коя, все пак, е Вашата бебешка количка, която отговаря на идеалната Ви представа и би Ви свършила чудесна работа. Като цяло, най-общите показатели, са следните:

  • гъвкавост – лесно ли се сгъва и разгъва количката за бебе, особено когато трябва да влезе в автомобил;
  • осигурява ли безпроблемен достъп до тесни проходи и други, неудобни за преминаване места; колелата завъртат ли се без усилие;
  • безопасна ли е – тук темата е по-разширена: безопасност на седалката, на колана, на наклона; функция за внезапно блокиране на движението, ако се случи количката да потегли „сама“ по нанадолнище, например; материалите съобразени ли са със здравословните европейски норми;
  • допълнителните екстри – в това отношение Вие сте изискващите, знаете какво Ви е необходимо като допълнение; може би предпочитате количката за Вашето бебе да си има вграден сенник, за да не се налага да го закупувате отделно като аксесоар, или желаете багажникът да е по-широк и да поема по-обемни чанти; всичко това зависи от Вашите лични навици като родител;
  • не на последно място – надеждност на материала, от който е изработено шасито. Преди всичко количката трябва да е устойчива при внезапни удари по носещата част.

Допълнение: Интересна инфографика за 8-те най-често срещани проблеми с бебешката количка (от https://www.which.co.uk/reviews/pushchairs/article/pushchair-safety)

Сподели:
Категории: Семейство